>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко: за часів Блохіна "Динамо" не вистачало сміливості

Тепер кияни грають "першим номером"

Ярмоленко: за часів Блохіна "Динамо" не вистачало сміливості
Фото: football.ua

Після зміни тренера київське "Динамо" нікого не боїться. Про це повідомив лідер киян Андрій Ярмоленко:

"Не сказав би, що тренувальний процес перевернувся з ніг на голову. І за часів Блохіна заняття переважно вів Ребров, з другого збору в Марбельї йому почав допомагати Рауль. Взимку вони взяли певний курс, який після відставки Олега Володимировича був уже самостійнішим. Сергій Станіславович взяв на себе керівництво командою й особисто визначав завдання тренувань, тактику, склад.

А серед нововведень відзначив би в першу чергу те, що тепер ми відразу пресингуємо суперника у разі втрати м'яча, щоб негайно його повернути. Ось над цим переважно і працювали останнім часом на тренуваннях.

Так чи інакше - важливо, що і проти "Шахтаря" граємо тепер першим номером, що не поступаємося супернику ініціативою. І взагалі - нікого не боїмося. Раніше бували матчі, в яких ми грали другим номером, з відходом. Перш нам не вистачало сміливості.

Професійний футболіст - людина підневільна: не він вирішує, з яким тренером працювати. Але дуже добре, що керівництво прислухалося до нашої думки й призначило Реброва. Він, повторюся, в команді не перший рік, з гравцями налагоджений контакт. Новій людині треба було б час для адаптації - як і потенційним новачкам. Адже, не знаючи можливостей хлопців, які вже знаходяться в "Динамо", він напевно запросив би пару-трійку новобранців. Показовим у цьому сенсі приклад "Дніпра": Хуанде Рамос чотири роки працював з командою, перш ніж вона пробилася в Лігу чемпіонів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram