>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Нігер? Слабких команд в Африці не залишилося

Через травми головний тренер нашої збірної не дорахувався чотирьох виконавців

Фоменко: Нігер? Слабких команд в Африці не залишилося
Фото: EPA/UPG

У четвер збірна України проведе товариський матч проти збірної Нігера. Напередодні гри головний тренер української команди Михайло Фоменко зазначив, що через травми не гратимуть Хачеріді, Ракицький, Гусєв та Селезньов.

"У нас є інформація стосовно суперника. Вважаю, що не потрібно звертати увагу на те, що команда займає місце у сотні кращих команд у рейтингу ФІФА. Зараз команда з будь-якої африканської країни має багато кваліфікованих гравців у європейському футболі. Півкоманди грають у зарубіжних чемпіонатах. Не варто ставитися до суперника, ніби він слабкий. Подібні характеристики неприйнятні для нас.

Ми викликали на збір всіх гравці, яких ми хотіли б бачити в рядах національної команди, враховуючи майбутні відбіркові ігри Євро-2016. Ми викликали кандидатів, за якими уважно спостерігали, щоб ближче з ними познайомитися. Індивідуально і під час навчально-тренувального процесу. Через травми ми не змогли викликати гравців київського "Динамо" Євгена Хачеріді та Олега Гусєва, футболістів донецького "Шахтаря" та дніпропетровського "Дніпра" Ярослава Ракицького та Євгена Селезньова. Підсумовуючи, скажу: не думаю, що в Африці залишилися слабкі команди", - цитує наставника офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, на збір перед матчем з Нігером Фоменко викликав 31-го футболіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram