>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: Блохіна попросили подати у відставку, а він...

Олег Володимирович зберігати обличчя не захотів

Суркіс: Блохіна попросили подати у відставку, а він...
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Суркіс прийняв рішення про відставку Олега Блохіна після того, як кияни перестали боротися за золоті медалі. Останньою ж краплею стала поразка "Динамо" від "Шахтаря" в чемпіонаті України.

"Розкажу, як було, так як вважаю, що зробив все цивілізовано. Я сказав, щоб Резо підійшов до Олега Володимировича і попросив подати у відставку. Подати у відставку, а не "він звільнений" - це різні речі.

Олег Володимирович сприйняв це по-своєму і сказав, що він звільнений. Це було зовсім не так - я запропонував подати у відставку, щоб зберегти його обличчя, щоб пішов він сам. Точно так само було з Валерієм Георгійовичем Газаєвим. У мене було багато приводів звільнити Газзаєва, але тоді він сам подав у відставку. Так що це різні речі.

Може бути, Олег Володимирович знайшов би пояснення поразці від "Шахтаря", і в мене в черговий раз стислося б серце, і він довів би сезон  до кінця. Просто довів до кінця, так як питання його подальшої співпраці з "Динамо" вже не стояло з того часу, як ми перестали боротися за перше місце. Я розумів, що треба шукати нового тренера, міняти курс і займатися стратегією всього клубу на майбутнє", - цитує Суркіса 1927.kiev.ua.

Зауважимо, що раніше повідомлялося, що Блохіну додається компенсація за достроковий розрив контракту. Якби Олег Володимирович подав у відставку, то про компенсацію мова не йшла б.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram