>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Донбас" не збирається виходити з КХЛ

Новий сезон стартує через три місяці

"Донбас" не збирається виходити з КХЛ
Фото: hcdonbass.com

ХК "Донбас" продовжить виступати в КХЛ. Про це повідомив президент клубу Борис Колесніков.

Зазначимо, що президент КХЛ Олександр Медведєв у свою чергу засумнівався в доцільності виступу української команди в лізі:

"За нинішнього стану України про участь "Донбасу" в чемпіонаті КХЛ мови немає. Українська команда не погодиться проводити домашні матчі не в Донецьку".

Колесніков, коментуючи слова Медведєва, зазначив, що до старту нового сезону є ще час:

"Жодних офіційних документів про це з КХЛ ми не отримували. Востаннє ми спілкувалися з Медведєвим пару тижнів тому - ніякої мови про наше виключення не було. Ну, я подзвоню Сашкові спершу, що і як. Якщо раптом нам заборонять проводити домашні матчі в Донецьку, то це буде удар по уболівальниках, і грати на виїзді сенсу не буде.

Але я сподіваюся на вирішення ситуації на сході України політичними методами. Що після виборів президента України все заспокоїться не тільки в Донецьку, а й у всій країні. До старту сезону ще три з половиною місяця, і я впевнений, що календар верстатимуть з урахуванням нашої команди. З'ясуємо ситуацію на зустрічі керівників клубів наприкінці травня в Москві".

Нагадаємо, "Донбас" дебютував у КХЛ у 2012-му році. У минулому сезоні донеччани увійшли до четвірки найсильніших команд "Західної конференції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram