>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Атлетіко" став чемпіоном Іспанії на "Ноу Камп"

Каталонська публіка провела мадридців оплесками

"Атлетіко" став чемпіоном Іспанії на "Ноу Камп"
Фото: EPA/UPG

Мадридський «Атлетіко» виграв Чемпіонат Іспанії. У «золотому» матчі проти «Барселони» мадридцям удалося вистояти і не програти на «Ноу Камп».

«Барса», якій для виграшу Прімери необхідно було перемагати «матрацників», провела посередній матч. Лео Мессі, який став найбільш високооплачуваним футболістом світу, знову розчарував. Огидно зіграв і Неймар, який вийшов на заміну в другому таймі. Єдиний м'яч у ворота «Атлетіко» провів Алексіс Санчес. Чилієць шаленим ударом із середньої дистанції послав м'яч у ближню «дев'ятку». Зазначимо, що у складі «Атлетіко» у першому таймі поле покинули Дієго Коста і Арда Туран. Лідери «матрацників» отримали травми і, можливо, не зіграють у фіналі Ліги чемпіонів проти «Реала» наступної суботи. Проте втрата двох ключових виконавців не позначилася на грі «Атлетіко».

На початку другого тайму «матрацники» зрівняли рахунок. Габі навісив з кутового, а Годін вистрибнув вище за всіх і головою вколотив м'яч у сітку - 1:1. «Барса» кінцівку матчу провела в атаках, але реальних моментів біля воріт Куртуа Мессі і Ко так і не створили.

Таким чином, «Атлетіко» фінішував першим, «Реал» відстав від «матрацників» на 2 пункти, «Барса» - на три.

«Атлетіко» виграв чемпіонат Іспанії вдесяте (остання перемога датується 1996 роком).

«Барселона» – «Атлетіко» 1:1

Голи: Алексіс Санчес, 34 - Годін, 49

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram