>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін виграв бронзові медалі чемпіонату Азербайджану

Тепер Юрій Павлович може піти з "Габали" тільки за власним бажанням

Сьомін виграв бронзові медалі чемпіонату Азербайджану
Фото: EPA/UPG

Екс-тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін, як і обіцяв, привів свою команду до медалей чемпіонату.

В останньому турі азербайджанської першості "Габалі" потрібно було перемагати вдома аутсайдера турніру "Сумгаїт" і сподіватися на помилки "Нефтчі". З другим пунктом програми був повний порядок - бакинці весь другий тайм матчу із "Сімургом" грали в меншості і навряд чи могли багато про що мріяти.

А от самі "габалінці", відігравши швидко пропущений гол, ніяк не могли засмутити голкіпера гостей ще раз. Порятунок прийшов тільки на 86 хвилині, коли відзначився Ебесіліо. А на другій доданій до матчу хвилині Афолабі поховав надії гостей на отримання "донорських грошей" - 3:1!

Зазначимо, що підопічні Сьоміна перед тим, як піти на зимову паузу, претендували на золоті медалі. Але з приходом у команду зіркового Марата Ізмайлова колектив посипався, раз за разом втрачаючи очки. Якимось дивом російському фахівцеві вдалося налагодити гру, і "Габала" потужно викотилася на фініш, вигравши п'ять матчів із шести.

"Габала", випередивши "Нефтчі" на одне очко, вперше у своїй історії виграла бронзові нагороди чемпіонату Азербайджану.

Втім, бакинці можуть помститися команді з курортного містечка, обігравши її у фіналі Кубка країни.

Додамо, що контракт із Сьоміним був підписаний за схемою "1+1". Зараз екс-тренера "Динамо" активно сватають у "Спартак". Чи захоче Сьомін продовжувати угоду?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram