>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Реброва у наступному сезоні наділять повноваженнями Лобановського

Ігор Суркіс вже прийняв рішення?

Реброва у наступному сезоні наділять повноваженнями Лобановського
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не заперечує, що у найближчі дні Сергій Ребров може позбутися "в.о." та стати повноцінним наставником столичної команди.

"Я цього не приховував і до фіналу. Ви зрозумійте, що я людина свого слова. Мене багато хто звинувачує, мовляв, як це - довірити команду недосвідченій людині. А я вже довіряв досвідченим! Довіряв і з великим досвідом, і з маленьким. Це лотерея .

Якщо я довірю команду Реброву, я знову беру відповідальність на себе. У нас сьогодні буде з ним раунд переговорів, завтра раунд переговорів. Думаю, після матчу із "Зорею" ми оголосимо про наше рішення.

Хочу переговорити з Ребровим дуже серйозно, починаючи з того, як він бачить інфраструктуру київського "Динамо". Чи потрібен Резо Чохонелідзе? Чи потрібен спортивний директор Михайличенко? Хто потрібен на посаді тренера U- 19 та "Динамо - 2"? З якою командою він буде йти?

Я хочу замкнути вертикаль на головному тренері, як це було при Лобановському. Щоб головний тренер відчував себе в команді тією одиницею, якій підпорядковано все", - сказав Суркіс каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, у четвер "Динамо "під керівництвом Реброва виграло Кубок України. Цей трофей став першим для динамівців з 2011 року. Кубок же кияни останній раз вигравали взагалі у 2007-му році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram