>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець збірної України отримав російський паспорт

Бабир радить не дивитися українське телебачення

Екс-гравець збірної України отримав російський паспорт
Фото: ua.tribuna.com

Колишній нападник молодіжної збірної України Олексій Бабир отримав російський паспорт. 24-річний уродженець Сімферополя раніше грав за "Кримтеплицю", "Волинь" і "Говерлу". Олексій так прокоментував своє рішення:

"Два тижні тому я отримав російський паспорт - так склалося життя. Я виріс у Криму, все життя там прожив. У мене всі рідні отримували паспорт, ось і я отримав. Все-таки Крим відійшов до Росії, і я туди поїду грати, швидше за все. Нічого страшного в цьому не бачу. До України я як ставився добре, так і ставлюся. А на паспорті цьому зациклюватися не бачу сенсу. Ну, був українцем, став росіянином.

А взагалі, не вірте всім новинам, які показують. Все, що вам показували - це чиста брехня, тому що я дивився українські новини і просто сміявся. Який "референдум під дулом автомата"? Я взагалі не розумів, що це за маячня. Нормально, мирним чином, без жодних сутичок, без жодних проблем, вирішили - відійшли. Так, можливо, я чогось не знаю, але кажу те, що бачив.

По-моєму, Україна сама робить цю війну. Я українські новини дивився і хотів телевізор розбити. Нісенітниці показують. Я в шоці від кореспондентів, ви ж просто брешете. На Західній Україні вірять і все. Ситуація і так загострювалася, а вони її ще більше розпалювали. У російських новинах я нічого поганого не бачу, а українське включаєш і все: війна, мама, тато, давай вставай. Я просто дивуюся. Вони самі зробили цю війну.

У Криму реально весь народ за Росію. Навіть більшість татар теж за Росію, а по українському телебаченню показують, що всі проти. Вони перші паспорти отримували. Я коли пішов здавати документи на паспорт, там одні татари були. Одні татари!

Подивитися навіть, як провели 9 травня. Це віддати честь ветеранам, люди за нас гризли землю і все інше. У Києві що, не могли зробити людям свято? Це жах! Їм потрібен всього лише один день в році - і елементарного не зробити, ну ви мене вибачте. До того ж в Києві все спокійно - гаразд, у Донецьку, це зрозуміло. Мені шкода людей. У Львові ось, показали, прийшов ветеран на площу. Один прийшов, ледве дошкандибав з медалями, а нікого немає. Він реально плаче. Жаль таких людей. Вони-то тут при чому? Дайте їм хоч один день насолодитися. Їм взагалі руки треба цілувати цілий рік, щоб вони жили, доживали свої дні, а тут навіть цього не можуть дати, елементарного. Ось цього Україні не вистачає, поваги навіть до таких людей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram