>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко хоче боксувати за пояс WBC

Пулєву доведеться ще почекати

Володимир Кличко хоче боксувати за пояс WBC
Фото: EPA/UPG

У суботу канадський супертяж Бермейн Стіверн, нокаутувавши Арреолу, став чемпіоном світу за версією WBC. Наступний поєдинок Стіверн повинен буде провести проти небитого американського нокаутера Деонтея Уайлдера (31-0, 31 КО). Однак володар чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF, IBO Володимир Кличко вже подав запит до WBC про проведення об'єднувального бою.

"Я сподіваюся, що цей бій можна буде провести у США. Це не так-то просто. Необхідно знайти телемережу, яка захоче його транслювати на території США, так як мої опоненти коштують дорого.

Деякі люди раді тому, що з'явилося нове ім'я, так як у суперважкій вазі існує криза, причина якої - Кличко. Я думаю, це дійсно добре, якщо б вийшло організувати об'єднувальний бій. Упевнений, любителі боксу також хочуть його побачити і я з нетерпінням чекаю вирішення цієї ситуації.

Я вже чув коментарі з приводу поєдинку з Пулєвим. Одні кажуть добре, але він з Болгарії. Інші кажуть, що у нього всього двадцять боїв і хоч він непогано боксує, він все ще сирий та зелений. Тому, об'єднувальний бій, якраз те, що хочуть побачити всі", - зазначив Володимир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram