>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" втратило Хачеріді на три місяці

Гусєв встигне відновитися до матчу з "Шахтарем"

"Динамо" втратило Хачеріді на три місяці
Фото: Dynamomania.com

Євген Хачеріді у цьому сезоні на полі вже не з'явиться. Більш того, ключовий захисник "Динамо" ускладнив свою травму і зможе повернутися в гру орієнтовно в серпні. Про це повідомив старший лікар "Динамо" Леонід Миронов:

"Хачеріді, був прооперований у німецькій клініці спортивної ортопедії з приводу пошкодження зовнішнього меніска у двох місцях. Вся справа в тому, що меніск не видаляли, а наклали два шви на передній та задній ріг. Тому термін реабілітації збільшився вдвічі. Якби меніск просто зачистили, видалили, реабілітація пройшла б швидше, але був би великий ризик для внутрішньосуглобових з'єднань, і великий ризик виникнення хронічних захворювань.

Операція пройшла вдало. 30-го квітня я возив Женю на консультацію в цю ж клініку , і вони нам двічі давали висновок, що все в порядку. Ми ж у Києві знайшли проблему і наполягали, щоб вони прийняли нашого футболіста на операцію.

У нього почалися проблеми ще на зимовому зборі в Іспанії, коли ми з'ясували, що у нього запалення зв'язки надколінка - це професійне хронічне захворювання всіх бігунів, футболістів та стрибунів. Ми його вилікували, він почав тренуватися, потім в одній з ігор він отримав травму - розрив підколінного м'яза. Женя довго лікувався, а паралельно обстеження показували певні зміни на зовсім іншому меніску. У підсумку, захисник відновився і десять днів тренувався на повну силу.

Але потім вдома сталася побутова травма - він підвернув коліно, трапився блок. Виявилося, пошкодився бічній меніск, і знадобилася операція. Після неї приблизний термін реабілітації до моменту повернення в загальну групу - до трьох місяців.

Гусєв? УЗД підтвердило, що у Гусєва розтягнення литкового м'яза нижньої третини місця переходу в сухожилля. Зараз Олег проходить всі лікувальні заходи, необхідні в цьому випадку. У матчі з "Іллічівцем" 11-го травня він взяти участі не зможе, будемо його готувати до фіналу Кубка, який відбудеться 15-го травня".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram