>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: після закінчення сезону Ігор Суркіс прийме рішення

Зараз не час для експериментів

Ребров: після закінчення сезону Ігор Суркіс прийме рішення
Фото: fc-dynamo.kiev.u

Виконуючий обов'язки головного тренер Сергій Ребров розповів про свою розмову з Ігорем Суркісом:

"Ми домовилися з Ігорем Михайловичем Суркісом, що я допрацюю до кінця сезону в якості виконуючого обов'язки головного тренера, а потім ми спокійно разом сядемо і обговоримо всі наші запитання. І президент клубу дуже любить "Динамо", і я теж. Тому я не збираюся триматися за якусь посаду. Тим паче в ситуації, якщо, наприклад, сам зрозумію, що наразі не вдається знайти повного взаєморозуміння з футболістами. У київському "Динамо" (та й взагалі, в будь-якому великому клубі) важливо, щоб футболісти і тренер говорили однією мовою, важливо, щоб вони розуміли один одного. Таке взаєморозуміння важливіше за будь-яке прізвище тренера. Взаєморозуміння - передусім! Якщо футболісти розуміють принципи, які сповідує тренер, і втілюють їх на футбольному полі, то це хороша команда. Кого б ви не запросили на посаду тренера, але якщо у нього не буде взаєморозуміння з футболістами, йому буде дуже складно. Звинувачувати завжди можна кого завгодно - хоч футболістів, хоч тренера, однак якщо немає результату, то однозначно відомо тільки одне: щось в команді відбувається не так.

Тому в рамках нашої розмови з Ігорем Михайловичем ми, перш за все, зійшлися на тому, що зараз у нас просто вже немає часу на якісь експерименти із серії, наприклад, глобальнішої ставки на молодь. Поки, повторюся, на поле виходять ті футболісти, які на цей момент готові і показують на тренуваннях вищий рівень майстерності, ніж інші хлопці. До кінця сезону буде так. А що далі - подивимося...

Чутки про нових тренерів "Динамо"? Знову ж, я перебуваю в нормальних відносинах з президентом "Динамо". Я йому цілком довіряю і знаю: всі наші домовленості будуть виконані. Думаю, інформація, про яку ви сказали, більше дратує самих футболістів. Читаючи ці чутки, вони думають: "Ось, я зараз слухаю цього тренера, а через місяць його вже точно не буде". У цій ситуації складніше знайти контакт з футболістом. А для мене всі ці чутки - не проблема. Я прекрасно розумію, що у мене немає такого досвіду, як у фахівців, яких в пресі називають кандидатами на посаду головного тренера "Динамо". Ну а вирішувати все буде президент клубу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram