>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанські ЗМІ: Гвардіола перетворився на блазня

"Реал" перевершив команду Пепа за всіма показниками

Іспанські ЗМІ: Гвардіола перетворився на блазня
Фото: EPA/UPG

Іспанські журналісти начисто розбили Пепа Гвардіолу. Під керівництвом каталонського гуру «Баварія» на своєму полі була розгромлена «Реалом» Карла Анчелотті.

Селес П'єдрабуена з El Mundo Deportivo здивований слабкою грою мюнхенців: «Із перших хвилин матчу було зрозуміло, як саме гратиме «Реал», але гравці «Баварії» виявилися неспроможними спинити швидкі виходи суперника з оборони. Так, мадридці біжать, як мало хто біжить у сучасному футболі, а й протистояла їм погано організована команда, яка не вміла прорахувати навіть найімовірніші ходи. Показовим прикладом служать два голи Серхіо Рамоса. Два стандартні положення, два навіси, і в обох випадках Рамосом ніхто не опікувався - а Хайнкес, напевно, мало не з'їв власну краватку від побаченого».

Хуліан Руїс, який представляє El Mundo, назвав Пепа блазнем: «Гвардіола перетворився на посміховисько для німців, на блазня, який хизується тим, що знає все, а насправді не знає нічого. Він схожий на сільського хлопця, який приїхав до столиці і намагається навчити всіх життя. Своїм прагненням поліпшити машину, створену Хайнкесом, він створює враження інженера-молодика, який намагається поліпшити двигун літака. «Реал» перевершив його підопічних за всіма статтями - в тактиці, стратегії, позиційній грі, швидкості. Ну а вишенькою на цьому торті став четвертий м'яч у виконанні Роналду».

Оглядач Marca Уго Сересо написав цілу оду Карло Анчелотті: «Анчелотті вдалося те, що не змогли зробити ні Кейруш, ні Капелло, ні Шустер, ні Моурінью - вивести команду у фінал Ліги чемпіонів. Та й до того ж зробити її одним із фаворитів незалежно від того, хто приїде до Лісабона як суперник. Це вдалося йому в першому же сезоні, без жодних застережень щодо якості гравців, без скандалів, без позерства. Колись були претензії до Коентрау і Ді Марії, які випадали з гри, як апельсини з розірваної торби. Подивіться вчорашній матч - про це вже й згадується насилу. У чому секрет? Наразі точно невідомо, тільки, здається мені, треба просто бути спокійним і працювати».

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram