>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калініченко: "Таврія" переїжджає до Росії, тому навіщо догравати сезон в Україні?

У досвідченого півзахисника немає мотивації

Калініченко: "Таврія" переїжджає до Росії, тому навіщо догравати сезон в Україні?
Фото: footcin.com

Минулого тижня сімферопольська "Таврія" прийняла рішення припинити співпрацю з досвідченими гравцями. На думку наставника команди Миколи Костова у Погорілого, Назаренка, Калініченка та Бурдужана немає належної мотивації для виступу за команду.

Максим Калініченко, який раніше виступав за "Спартак", "Дніпро" і збірну України, так прокоментував ситуацію, що склалася:

"Клуб до кінця зі мною не розрахувався. Взагалі фінансова ситуація в "Таврії" так собі. Генеральний директор шукає, хто взяв би команду з усіма її боргами.

Дмитро Фірташ? Йому зараз не до команди, інші проблеми, політичні.

У нас не було великих провалів у чемпіонаті. Але коли команда стоїть на виліт, всі проти неї - і фарту немає, і судді не так судять, і ноги не туди біжать. Найголовніше, не зрозуміло, для чого це все. Ну, зрозуміло - за гроші. Але грошей не платять. Кажуть, треба дограти чемпіонат. Але навіщо, якщо "Таврія" переїжджає до Росії? А в яку лігу переїжджає? Питань багато".

Нагадаємо, зараз "Таврія" займає останнє місце в чемпіонаті України (10 очок). Наступного сезону команда, ймовірно, гратиме в чемпіонаті Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram