>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Булатов: ФФУ самостійно відмовилася від Євро-2020

Коньков вирішив не звертатися в Міністерство спорту

Булатов: ФФУ самостійно відмовилася від Євро-2020
Фото: Макс Левин

Федерація футболу України відмовилася від проведення в Україні матчів Євро-2020. Своє рішення функціонери ФФУ не погоджували з Міністерством молоді та спорту. Про це повідомив міністр Дмитро Булатов:

"Ініціатива про проведення будь-якого чемпіонату може походити від федерації. У питаннях Євро-2020 головний парламентер - Федерація футболу України.

Під час підготовки пропозиції про проведення заходу федерація погоджує все з владою тих міст, у яких заплановано чемпіонат, і з нами. До нас запит про узгодження позиції країни щодо Євро-2020 від ФФУ не надходив. Ініціатива про проведення Євро-2020 в Україні від нас не може йти. Такі правила.

Міністерство всіляко підтримує проведення в Україні міжнародних чемпіонатів, але зараз мені складно що-небудь говорити про можливу участь України в Євро-2020, адже ми не маємо матеріалів для аналізу (проекту бюджету, умов проведення, списку міст та інших аспектів)".

Нагадаємо, 25 квітня минув термін подання заявок на проведення матчів Євро-2020. Усього було подано 19 заявок.

Уперше в історії УЄФА проведе континентальну першість у 13 європейських містах. Раніше від України участь у цьому проекті мали взяти Київ і Донецьк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram