>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Назаров: молода українська команда на рівних зіграла з лідерами на ЧС

Наступного року Україна знову спробує здобути путівку в елітний дивізіон

Назаров: молода українська команда на рівних зіграла з лідерами на ЧС
Фото: zn.ua

Збірній України на ЧС у Кореї стрибнути вище голови, здобувши путівку в топ-дивізіон, не вдалося. Однак з групи "А" першого дивізіону наша команда не вилетіла.

Андрій Назаров, який очолив збірну України в серпні минулого року, вважає, що його вихованці в Кореї зіграли нормально:

"Виступили в Кореї в свою силу. Абсолютно на рівних зіграли з двома учасниками Олімпіади в Сочі - Австрією та Словенією, поступившись лише в кінцівках. Думаю, ці команди і отримають підвищення в класі.

Ну, а наша молода команда отримала досвід, зрозумівши, що на такому рівні все вирішують навіть найдрібніші нюанси. У наступному сезоні він допоможе

Матерухіну, Белухіну, Захарову, Падакіну, іншим перспективним майстрам вирішувати задачу з повернення в головний чемпіонат світу. Перед чемпіонатом ми втратили лідера - Федотенко, плюс під час турніру, звичайно, багатьох хлопців відволікали неприємні події на батьківщині. Але все це не можна прийняти за виправдання. З "Донбасом" у нас була така сама ситуація, але ми йшли вперед, і в результаті нас визнали в Україні найкращою клубною командою у всьому спорті країни-2014".

Зазначимо, що за тур до фінішу Україна ділить з Угорщиною 4-5 місця. В активі збірних по 4 очки. У Австрії - 10 очок, у Словенії та Японії - 9, Кореї - 0.

У суботу наша збірна зіграє з Кореєю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram