>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екклстоун - німецькому суду: я не давав хабарів банкіру

У Мюнхені відбулося перше слухання гучної справи

Екклстоун - німецькому суду: я не давав хабарів банкіру
Фото: forum.webpark.ru

У четвер в Мюнхені розпочалося судове засідання стосовно керівника "Формули 1" Берні Екклстоуна. Нагадаємо, британцеві пред'явили звинувачення в дачі хабара посадовій особі. Мюнхенська прокуратура звинувачує промоутера в дачі хабара німецькому банкірові Герхарду Грибковські, який повинен був забезпечити продаж акцій "Формули-1" німецькому банку Bayern LB. За версією звинувачення, Екклстоун передав співробітникові кредитної організації близько $ 44 млн.

Берні не заперечував факту виплат, але наполягав на тому, що це не було хабарем. У четвер промоутер заявив, що свідчення на яких заснована позиція німецької прокурати, є помилковими. У своїй заяві, він також подякував суду за те, що йому була надана можливість донести свій погляд на цю історію. Також він повідомив суд, що волів би надалі відповідати на всі питання через адвокатів та не бути присутнім на засіданнях особисто.

Юристи Екклстоуна вже дали зрозуміти, що мають намір піддати сумніву достовірність показань Грибковські, який виступатиме в суді як свідок.

Раніше повідомлялося про те, що Берні Екклстоун має заплатити 250 млн євро, щоб не потрапити до в'язниці. Однак Екклстоун відмовився підписувати "мирову угоду".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram