>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" втрачає "бронзові" очки в Одесі

"Моряки" вдома непереможні

"Динамо" втрачає "бронзові" очки в Одесі
Фото: EPA/UPG

Сергій Ребров Одесу взяти не зміг. "Чорноморець" знову показав зуби. "Моряки", програвши навесні "Іллічівцю", "Зорі" та донецькому "Металургу",протягом одного тижня відібрали очки у двох лідерів. У неділю попідопічні Григорчука вкрали три очки у "Дніпра" а в четвер зіграли внічию з "Динамо".

Одесити чудово провели перший тайм, так і не давши розігнатись динамівським півзахисникам. У той же час контратаки господарів були досить гострі. Одна з оних і завершилася взяттям воріт Коваля: Мбокані втратив м'яч на чужій половині поля, Вукоєвич не зумів перервати довгу передачу на Антонова, а нападник "Чорноморця" ефектно послав м'яч у дальню "дев'ятку".

Після перерви характер гри не змінився: "Динамо" досить беззубо атакувало ворота Безотосного, а господарі огризалися контратаками. У середині другої половини Гай упустив найвірніший момент, пробивши з вигідної позиції прямо в руки Ковалю. За хвилин 15 до кінця одесити "видихалися" і підопічним Реброва вдалося зрівняти рахунок. Макаренко з лівого кута штрафного послав м'яч у дальню "дев'ятку". На більше гості не награли.

В іншому матчі дня "Металіст" без проблем на виїзді розгромив "Волинь" - 4:1. Зазначимо, що на 55-й хвилині голкіпер лучан Неділько був видалений за гру руками за межами штрафного.

Таким чином, "Металіст", маючи дві гри в запасі, відстають від киян лише на три пункти.

"Чорноморець" - "Динамо" – 1:1

Голи: Антонов, 18 – Макаренко, 89

"Волинь" – "Металіст" - 1:4

Гол: Бікфалві, 90 – Гоменюк, 22, 60, Вільягра, 67, Шав'єр, 80.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram