>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бердиєву запропонували очолити "Динамо", - агент ФІФА

Ігор Суркіс в Реброва не вірить?

Бердиєву запропонували очолити "Динамо", - агент ФІФА
Курбан Бердыев
Фото: live-cs.ru

Колишній головний тренер казанського "Рубіна" Курбан Бердиєв може очолити київське "Динамо". Досвідчений фахівець нібито вже отримав пропозицію з Києва. Про це повідомив агент ФІФА Олексій Сафонов.

У вівторок увечері Сафонов в твіттері повідомив, що дивиться півфінальний матч ЛЧ "Атлетіко" - "Челсі" разом з Курбаном Бердиєвим. Через кілька хвилин один з читачів поставив запитання: "Чи надходила Бердиєву пропозиція про роботу в київському "Динамо". Агент відповів: "Так".

Зазначимо, що зараз у тренерському штабі киян працюють фахівці, добре знайомі Бердиєву по спільній роботі в Казані. Це Сергій Ребров, який став чемпіоном Росії в "Рубіні", і екс-тренер з фізпідготовки Рауль Гонсалес.

Нагадаємо, Бердиєв очолював казанський клуб понад 12 років. За цей час "Рубін" пройшов шлях від "середняка" першої ліги до гранда Прем'єр-ліги. Під його керівництвом казанці двічі вигравали чемпіонат Росії (2008, 2009), а в Лізі чемпіонів на "Ноу Камп" перемогли "Барсу".

Однак останні два сезони "Рубін" лихоманило. Низка функціонерів і журналістів звинувачували Бердиєва в неправильному використанні грошей: гравці, за яких клуб заплатив значні суми, демонстрували слабку гру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram