>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛЧ: Моурінью засушив "матрацників" у Мадриді

Перший матч пройшов за сценарієм "Особливого"

У вівторок відбувся перший півфінал Ліги чемпіонів - мадридський "Атлетіко" на своєму полі приймав лондонський "Челсі". Голів у цій зустрічі не забили. Та й гострих моментів команди створили вкрай мало. Жозе Моурінью, припаркувавши біля воріт Чеха "автобус", домігся свого. Коке, Дієго, Коста і Ко загрузли в оборонних редутах "синіх".

Навіть травма Пітера Чеха, отримана в середині першого тайму, не вплинула на характер гри. 41-річний дебютант ЛЧ Марк Шварцер (австралієць провів лише другий матч за "Челсі"!) практично не вступав у гру. Голкіпер пару разів відмінно зіграв на виходах, легко впорався з ударами "матрацників" здалеку. Відзначимо, що в другому таймі поле залишив Джон Террі. Лідер "Челсі" також отримав травму. Але навіть втрата "Залізного Джона" не позначилася на грі.

Відправивши значні сили в оборону, "Челсі" практично не думав про атаки (гостям у Мадриді не могли допомогти Азар і Ето'О). Пара кутових і удар здалеку від Лемпарда - ось і весь атакувальний улов "синіх". Куртуа (нагадаємо, голкіпер належить "Челсі") легко впорався з такою роботою.

Сьогодні відбудеться другий півфінальний матч "Реал" - "Баварія".

"Атлетіко" - "Челсі" - 0:0

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram