>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Григорчук надіслав смс Рамосу

Інцидент вичерпано?

Григорчук надіслав смс Рамосу
Фото: EPA/UPG

Під час матчу "Чорноморець" - "Дніпро" (1:0) стався цікавий епізод. Футболісти "Дніпра" проігнорували негласне правило fair-play і забили гол. Після недовгих роздумів арбітр матчу Анатолій Жабченко скасував взяття воріт.

Наставник "Чорноморця" Роман Григорчук розлютився через таку поведінку гостей і накинувся на головного тренера "Дніпра" Хуанде Рамоса. Асистенти обох наставників також не залишилися осторонь. Лише втручання четвертого рефері та представників МВС завадило конфлікту перерости в грандіозну бійку.

Григорчук пізніше визнав, що погарячкував.

"Я написав Рамосу повідомлення. Я попросив нашого перекладача, який знає іспанську мову, набрати текст. Там були слова вибачення. Я від своєї позиції не відмовляюся, "Дніпро" не повинен був забивати той м'яч, це фейр-плей. Але в якій формі я говорив з тренером "Дніпра" - це занадто емоційно.

Сильна гра була, і я був заведеним. Цей інцидент став ложкою дьогтю. Це некрасиво виглядало зі сторони. Не можна так поводитися. Але це ніяк не змінює моєї думки про Рамоса, я вважаю його сильним тренером. І моє ставлення до "Дніпра" - це дуже сильний клуб, який розвивається.

Рамос? Він також написав смс. Готовий з ним говорити надалі.

Я також поговорив зі спортивним директором "Дніпра" Андрієм Русолом. Після цієї розмови про наш матч я набагато краще почав ставитися до "Дніпра" в цілому. Отримав задоволення від цієї розмови. Я вражений його дзвінком, і він дуже підняв мені настрій, оскільки я трохи мучився за епізод з Рамосом. Після розмови з Русолом зрозумів, наскільки сильно ця людина розуміє футбол", - цитує Григорчука Matchday.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram