>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" посунув "Шахтар" із першого місця

У другому таймі футболісти "Дніпра" забили п'ять м'ячів

 "Дніпро" посунув "Шахтар" із першого місця
Фото: wikimedia.org

"Дніпро" в першому матчі 19 туру Прем'єр-ліги на власному полі розгромив луцьку "Волинь". Гості лише в першому таймі змогли нав'язати підопічним Рамоса боротьбу. Стримавши стартовий натиск "Дніпра" (Матеус і Зозуля не влучили у порожні ворота!), "Волинь" перевела гру в центр поля. На щастя, погане поле на "Дніпро Арені" нівелювало перевагу господарів у техніці та швидкості. На 45 хвилині гостям навіть удалося вийти вперед. Бразилець Селін протягнув м'яч метрів десять і з-за меж штрафного потужно пробив у ближню "дев'ятку" - Бойко з таким ударом не зміг упоратися.

Однак після перерви "Волинь" упала. Травми двох основних захисників (Масла та Сімініна) перетворили оборону гостей на прохідний двір. На 55 хвилині Селезньов зрівняв рахунок, добивши м'яч у порожні ворота після удару Ротаня. Потім настала черга Матеуса. Бразилець чотири рази засмутив Неділька.

Таким чином, "Дніпро" вийшло на "чисте" перше місце, випереджаючи "Шахтар" на 3 очки. Київське "Динамо" набрало на 7 очок менше. Нагадаємо, сьогодні в Києві "Динамо" зустрінеться із "Шахтарем".

"Дніпро" - "Волинь" - 5:1

Голи: Селезньов, 55, Матеус, 57, 66, 70, 90 - Селін, 45.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram