>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Білоруського фана оштрафували на 3,5 млн за "Слава Україні"

Також "бунтаря" посадили на три доби

Білоруського фана оштрафували на 3,5 млн за "Слава Україні"
Фото: euronews.com

У Білорусі покарали футбольного фана за кричалку "Слава Україні, героям слава". Інцидент стався 11 квітня під час матчу "Шахтар" (Солігорськ) - "Динамо" (Мінськ).

"У середині першого тайму в секторі мінського "Динамо" почали кричати: "Слава Україні, героям слава", - на що відразу відреагували представники ОМОН, стягнувши додаткові сили в сектор і висловивши своє негативне ставлення до цього вчинку. На цьому інцидент видався вичерпаним, але як стало відомо сьогодні, так тільки видалося.

Після гри співробітники ОМОН забрали одного з тих, хто почав кричалку "Слава Україні, героям слава", за нього заступилося кілька фанатів мінського "Динамо", як підсумок, трьох учасників інциденту забрали у відділення міліції. Склавши при цьому на кожного по два протоколи: "хуліганка" і спротив під час затримання.

Людині, яка завела кричалку "Слава Україні, героям слава" дали 3 доби і 3,5 мільйона (4375 гривень) штрафу. Іншим учасникам інциденту загрожують штрафи на щонайменше 3 мільйони", - йдеться в повідомленні на сайті Belultras.

Зазначимо, щось схоже трапилося в Москві на матчі КХЛ ЦСКА - "Спартак".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram