>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гармаш і Богданов стали магістрами

Футболісти подумують про аспірантуру

Гармаш і Богданов стали магістрами
Фото: donbass.ua

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш та Андрій Богданов, який виступає за "Металіст", стали магістрами. Футболісти захистили дипломи на кафедрі менеджменту та економіки Національного університету фізичного виховання і спорту в Києві.

Андрій Богданов представив дипломний проект на тему "Маркетинг футбольних клубів як засіб залучення глядачів". Під час написання диплома Андрія консультував його батько. Євген Іванович Богданов - старший науковий співробітник Інституту металофізики Національної Академії наук України, зараз він працює над докторською дисертацією, повідомляє портал Matchday.

До речі, гравець "Металіста" не виключає, що буде підвищувати свій освітній рівень. "Вже говорили з батьком про те, щоб продовжити вчитися", - розповів Андрій.

Тема диплому Дениса Гармаша - "Ліцензування в професійному футболі". Тепер півзахисник "Динамо" може багато чого розповісти про ліцензування клубів української Прем'єр-ліги. Про перший дивізіон, зізнається, говорити не готовий.

"Скажу чесно, напередодні захисту дуже переживав, - повідомив Гармаш. - Тиждень активно готувався, адже потрібно було за сім хвилин зробити доповідь перед аудиторією з 30 фахівців".

За словами "динамівця", у нього є кілька місяців для того, щоб вирішити, чи йти в аспірантуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram