>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КДК ФФУ оштрафував Луческу на 10 тисяч гривень

Містер став рецидивістом

КДК ФФУ оштрафував Луческу на 10 тисяч гривень
Фото: sport.segodnya.ua

У п'ятницю, 11 квітня, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ провів своє чергове засідання.

Півзахисника "Ворскли" Громова дискваліфікували на три матчі. Таке рішення було прийнято за мотивами "спілкування" футболіста з уболівальниками "Севастополя".

Артем, якого тренер замінив, коли йшов уздовж поля, вступив у словесну перепалку з кримськими фанами. Зокрема, місцеві журналісти зазначили, що на питання вболівальника: "де автоматники?", футболіст відповів нецезурно (напередодні гри Громов на своїй сторінці в соціальній мережі, зазначив, що "Ворсклу" в Криму зустрічали автоматники). Таким чином, Громов пропустить матчі своєї команди проти "Шахтаря", "Динамо" та "Іллічівця".

Головного тренера донецького "Шахтаря" Мірча Луческу оштрафовано на 10 тисяч гривень за порушення регламенту. Після матчу з "Карпатами" Містер відмовився потиснути руку наставнику львів'ян Олександру Севідову.

Нагадаємо, конфлікт Луческу і Севідова бере початок минулого року. Після матчу першого кола між "Карпатами" і "Шахтарем" (львів'яни виграли 3:2) Луческу демонстративно відмовився потиснути руку Севідову і звинуватив опонента в порушенні принципів фейр-плей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram