>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чеський "Лев" став першим фіналістом Кубка Гагаріна

Вперше в історії КХЛ у фінал вийшла неросійська команда

Чеський "Лев" став першим фіналістом Кубка Гагаріна
Фото: khl.ru

Наполегливої боротьби за перемогу на "Заході" не вийшло. Празький "Лев" у п'яти матчах здобув переконливу перемогу над ярославським "Локомотивом". Вчора "Лев" у невидовищній грі здобув вирішальну перемогу - 3:2.

У хокеїстів "Локо" сил на фінал не вистачило - надто вже багато зусиль було витрачено на ранніх стадіях. Нагадаємо, підопічні Дейва Кінга сенсаційно вибили з Кубка Гагаріна "Динамо" та СКА - двох фаворитів КХЛ.

А ось "Лев" знову підтвердив свій клас. Спортсмени у своїй традиційній прагматичній манері "задушили" опонента. Команда Яллонена знову успішно діяла в середній зоні - знайти протиотруту проти "капкана" Кінг не зумів. Звідси і результат - 4:1.

Задзначимо, що "Лев" став першою неросійської командою, яка виграла конференцію і вийшла у фінал Кубка Гагаріна. Суперник чехів визначиться у фіналі "Сходу". На цей момент магнітогорський "Металург" веде в серії проти "Салават Юлаєв" - 3:1. Черговий матч відбудеться сьогодні.

"Лев" - "Локомотив" 3:2 (2:1, 1:1, 0:0) (Серія - 4:1)

Шайби: 10:45 Репік (Накладал, Капанен) - 1:0, 15:31 Азеведо (Німець - більш.) - 2:0, 16:51 Плетт (Редліхс, Капустін) - 2:1, 25:56 Бірнер (Репік, Капанен) - 3:1, 37:05 Плетт (Плотніков) - 3:2

Воротарі: Веханен - Сенфорд

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram