>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калиниченко: Страйк в "Таврії"? Це маячня

Команда працює у звичайному режимі

Калиниченко: Страйк в "Таврії"? Це маячня
Фото: footcin.com

Футболісти сімферопольської «Таврії» не планують бойкотувати найближчий матч Прем'єр-ліги проти харківського «Металіста». Лідер кримчан Максим Калиниченко назвав маячнею повідомлення про те, що 8-10 гравців команди відмовляються виходити на поле.

«Для початку мені хотілося б дізнатися, хто входить до числа 10 футболістів «Таврії», які нібито хочуть бойкотувати матч із «Металістом». Не треба клеїти дурня, називаймо конкретні імена. Хто входить у ці 10 осіб? Може, гравці дубля чи 10 працівників клубу? Який бойкот, і що це за маячня?

Якщо раптом я входжу в цю «десятку», тоді можна мене звідти викреслити. Мені не зрозуміло, що відбувається і хто взагалі це придумав. На жаль, ця інформація нічим не підтверджена. Якщо бути професіоналами, то треба бути ними до кінця. Якщо я професіонал і граю у футбол, але без грошей, отже, я любитель. Але я цього зараз не приховую і готовий бути любителем. Тоді і пресі треба бути не професіоналом, а «жовтою», видаючи такі «новини». Потрібно, щоб усе було чесно, інакше я сам можу щодня такі «бомби» в пресу кидати, мовляв, бабця стала дідом і в неї дещо виросло, причому на моїх очах. Це маячня.

Оголосіть, будь ласка, список із 10 осіб, і опитаймо їх. Скажу чесно: мене такі новини, які нічим не підтверджуються, дратують. Немає причин для бойкоту.

Заборгованість із зарплати? Це вже ні для кого не секрет, і в керівництва клубу треба питати, чому так відбувається. Нам обіцяють, ми чекаємо. Коли це буде, знають лише керівники клубів. Колективного рішення, природно, про це немає, кожен сам вирішує свою долю. Але якщо ми щось вирішимо, всі дізнаються про це, недомовок не буде.

Гра команди в матчі проти «Дніпра»? На свій сором, на цьому матчі я не був. Оскільки не грав, а потім були вихідні, полетів на пару днів у Москву. Ні в Москві, ні в Криму жодних заворушень немає, все спокійно. У Харкові та Луганську не був, як там - не знаю. Напевно, люди гроші заробляють», - розповів Максим в інтерв'ю Xsport.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram