>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Максимов мало не згорів на базі "Мордовії"

Футболісти вечеряли, а працівники клубу вирішили пограти "з вогнем"

8-го квітня на базі футбольного клубу "Мордовія" (команду тренує українець Юрій Максимов) у Саранську виникла пожежа. Вогонь охопив центральну частину корпусу, де розташовуються кімнати відпочинку футболістів і більярдна.

Причина пожежі встановлюється. За неофіційною інформацією, співробітники "Мордовії" відзначали день народження одного з бухгалтерів клубу. Цей захід не обійшовся без святкового феєрверку, в результаті якого і виникло загоряння. Першими вогнем були охоплені хол і клубна лазня, після чого загорівся і другий поверх. Тренерський штаб і футболісти команди в цей час вечеряли. В основному всі гравці команди встигли покинути їдальню через вихід, але деяким довелося вистрибувати з вікон другого поверху (благо, що не високо), тому що вогонь дуже швидко поширювався по приміщеннях бази. Оцінити завдані пожежею збитки зараз неможливо. Але відомо, що згоріла частина бухгалтерських та тренерських документів, а також ігрова форма футболістів і їх заявочні картки. Також постраждав клубний музей і згорів костюм талісмана команда - Лисеняти Ріві.

Фото: твіттер Олега Шигаєва

Фото: твіттер Олега Шигаєва

Фото: твіттер Олега Шигаєва

"Мордовія" звернулася до вболівальників із проханням допомогти розібрати завали на постраждалій від пожежі тренувальній базі, повідомляє офіційний сайт футбольного клубу.

Зараз "Мордовія" посідає перше місце в першому дивізіоні з 64 очками після 29 турів. На 12 очок відстає тульський "Арсенал", який йде другим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram