>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моурінью: "Челсі" билися як звірі

Удача посміхнулася сміливим

Моурінью: "Челсі" билися як звірі
Фото: EPA/UPG

У вівторок "Челсі" на своєму полі переграв ПСЖ 2:0 (У першому матчі "сині" програли 1:3) і пробився в півфінал ½ ЛЧ. Після матчу наставник "аристократів" Жозе Моурінью не приховував своїх емоцій:

"Я неймовірно радий такому результату. Так, нам пощастило, але ми билися з усіх сил заради цієї перемоги. Навіть якби нам не вдалося забити другий м'яч або ж в кінці ПСЖ пробив би наші ворота, ми все одно пишалися б хлопцями.

Це прекрасна перемога, але давайте дивитися правді в вічі - нічого екстраординарного не відбулося. І у мене, і у "Челсі" було дуже багато півфіналів. Добре, що після поразки в першому матчі з рахунком 1:03 ми зуміли домогтися потрібного результату, адже зробити це завжди непросто. Але ніхто не відчуває ейфорії - повірте, в нашій роздягальні не стрибають від щастя. Так було перші дві хвилини, але це вже в минулому.

Ми дуже багато зробили для того, щоб забити раніше, але не вийшло. ПСЖ грав зовсім не так, як обіцяв. Вони діяли контратаками і ускладнили нам життя. Ми напрацьовували різні тактичні схеми на тренуваннях, а тому футболісти знали, що робити в тих чи інших ситуаціях. Демба Ба забив вирішальний гол. Ми заслужили вихід у наступне коло, оскільки команда, що грала від  оборони була покарана. "Челсі" по праву вийшов у півфінал.

Ти завжди віриш у свої сили. Це частина нашої природи, і всі знають, яким буває футбол. Зрештою, ми сьогодні ризикували всім. У Франції домінував ПСЖ, але давайте будемо чесні - у французького футболу немає нічого спільного з націленістю на ворота, яку ми показали сьогодні. Гравці знали, що потрібно робити, і в самий відповідальний момент нам посміхнулася удача.

Кожен з нас сьогодні залишив на полі всі сили. Моя четвірка захисників, як звичайно, була на висоті, хавбеки билися, як звірі. Давид Луїс був справжнім монстром. Гравці атакуючого плану щосили намагалися створити гостроту за допомогою своєї майстерності, хтось сподівався на фізичну міць".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram