>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" (М) звільнило Петреску

Дан не знайшов спільної мови з російськими зірками

"Динамо" (М) звільнило Петреску
Фото: EPA/UPG

Керівництво московського "Динамо" прийняло рішення відправити у відставку головного тренера Дана Петреску. Сьогодні на зборах команди боси клубу оголосили футболістам про це рішення. Ймовірно, новим наставником "Динамо" стане Станіслав Черчесов, який зараз очолює "Амкар".

Нагадаємо, Петреску очолив "Динамо" в серпні 2012 року. Дан підписав контракт з клубом на три роки. У першому неповному сезоні москвичі під керівництвом Петреску посіли 7-е місце. У серпні 2013 "Динамо" провело масштабну трансферну кампанію, запросивши Габулова, Самбу, Жиркова, Денисова.

У цьому сезоні "Динамо" реально боролося за медалі. Проте боси клубу були незадоволені роботою тренера - на їх думку, Петреску з таким підбором гравців не варто було грати в "боягузливий" футбол (Дан є прихильником гри на контратаках).

У неділю "Динамо" було розгромлено "Анжі" (остання команда Прем'єр-ліги). На думку російських журналістів, імениті російські футболісти, що не знайшли спільної мови з емоційним Даном, не билися за свого тренера. Зараз команда займає 4-е місце, відстаючи від ЦСКА (3-е місце) на три очки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram