>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моурінью: у "Реалі" грали одні зрадники і мерзотники

Португалець в Мадриді не прижився

Моурінью: у "Реалі" грали одні зрадники і мерзотники
Фото: www.sovsport.ru

Колишній головний тренер "Реала" Жозе Моурінью в новій автобіографії "Особливий" розповів про конфлікт з гравцями мадридського клубу. За словами фахівця, він підозрював гравців "Реала" в шпигунстві, а в одному з готелів навіть намагався знайти в номері жучки.

У сезоні-2010/11 після нічиї з "Барселоною" (1:1), яка практично позбавила мадридців шансів на чемпіонство, Моурінью обрушився з критикою на своїх підопічних.

"Ви просто зрадники. Я просив, щоб ви нічого не говорили про склад на гру, але ви мене зрадили і показали, що не на моєму боці. Ви мерзотники. Єдиний друг у мене в роздягальні - це Гранеро, та й щодо нього я теж не впевнений. У мене ніколи не було такої підлої команди", - наводить Mundo Deportivo цитату з автобіографії Моурінью.

Жозе Моурінью працював у "Реалі" з 2010 по 2013 рік і за три сезони виграв чемпіонат, Кубок і Суперкубок Іспанії, а також тричі поспіль виходив у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що Моурінью відкрито конфліктував з іспанськими гравцями Реала - Касільясом, Рамосом, Алонсо. Пізніше з "Особливим" побив горщики і Кріштіану Роналду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram