>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Українські отамани" будуть жити, - Соболевський

Білоруський легіонер неправильно оцінив ситуацію

"Українські отамани" будуть жити, - Соболевський
Фото: Предоставлено организаторами боев

Боксерська команда "Українські Отамани" знаходиться на межі закриття. Таку інформацію повідомив білоруський легіонер "Отаманів" Сергій Корнєєв.

"Підтримайте, брати українці, нам дуже подобається ваш народ і культура, і тільки раді боксувати за Україну, але як буде далі - незрозуміло. У зв'язку з важкою ситуацією в країні клуб "Українські Отамани" на межі закриття...

Громадськість повинна голосувати за збереження клубу, як національного надбання", - написав боксер на своїй сторінці в "ВКонтакте".

Проте головний тренер команди Валентин Соболевський спростував цю інформацію.

"Думаю, що Сергій щось не те почув. Це невірна інформація. Після боїв у Донецьку була розмова з президентом ФБУ, і про закриття не йшлося.

Говорили про плани на наступний сезон, про збори, про підготовку. На тижні ми повинні зустрітися: керівництво, тренери, боксери, визначатимемося на наступний рік.

Звісно, не всі працюватимуть, когось вже не залучатимуть. Але те, що клуб не закривається, нам вже озвучили, президент попросив писати плани на два збори. Не забувайте, що я житель Севастополя... Розмовлятиму з керівництвом Держкомспорту, можливо, буду працевлаштовуватися в Києві", - цитує Соболевського "Сегодня".

Нагадаємо, "Українські Отамани" програли у чвертьфіналі Всесвітньої серії боксу "Російській боксерській команді" із загальним рахунком 2:8.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram