>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: із "Карпатами" доведеться мені вийти на поле

У розпорядженні тренера залишився лише один "живий" центральний захисник

Блохін: із "Карпатами" доведеться мені вийти на поле
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін задоволений грою своїх підопічних у переможному матчі проти харківського "Металіста":

"Думаю, ми володіли великою перевагою, але в другому таймі сіли надто глибоко в оборону, коли "Металіст" зрівняв рахунок. Цей м'яч вплинув на команду, яка висунулася і створила ті моменти, які ви бачили. Команда грає і створює багато моментів - це вже добре. Завжди отримуєш задоволення, коли твоя команда не тільки виграла, а й показала хороший футбол, тому що не завжди так буває.

Вважаю, суддя мав призначити два пенальті, а ще, на мою думку, він скасував чистий гол.

Хто вийде в центрі оборони в наступній грі? Наступним на поле вийду я. Драгович пропустить два тижні. Про Гусєва не зрозуміло, коли повернеться, в Ідейє - ушкодження, Хачеріді відновлюється. Тепер Вукоєвич ще дискваліфікований. В обороні потрібно буде щось думати, але до нескінченності так тривати не може. Особливо, якщо враховувати, що нас очікує складна гра з "Карпатами" і "Шахтарем". Це, напевно, і згуртувало колектив, хлопці билися за тих, хто не міг сьогодні грати.

Гусєв? Можливо, він повернеться через два тижні. Якщо немає Гусєва, треба ж грати все одно. Те саме має робити команда і за відсутності Хачеріді і Драговича. Потрібно грати, боротися, виглядати гідно. На поле виходять 11 осіб".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram