>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський коментатор покинув канал Ахметова

Київське відрядження Розанова добігло кінця

Російський коментатор покинув канал Ахметова
Фото: www.livesport.ru

Відомий телекоментатор Юрій Розанов найближчим часом повернеться на "НТВ-Плюс" після півторарічної перерви. З вересня 2012 року Юрій Розанов працював на українському телеканалі "Футбол", який, нагадаємо, входить в медіа-холдинг Ріната Ахметова.

Василь Уткін повідомив, що йде рішення "процедурних" питань, пов'язаних з поверненням Розанова в російську телекомпанію.

Цю інформацію підтвердив і телекоментатор Денис Казанський. Правда, безпосередньо пов'язувати цю подію з напруженою політичною ситуацією в Україні ані Уткін, ані Казанський не стали, повідомляє "Российская газета".

Юрій Розанов почав працювати спортивним коментатором "НТВ-Плюс" 1996 року. Він вів репортажі про фінальні поєдинки чемпіонату Європи-2008 і Ліги чемпіонів-2010. У 2011-му став лауреатом премії ТЕФІ в номінації "Кращий спортивний коментатор".

Під час Євро-2012 Розанов разом з Уткіним співпрацював з "Футболом". Після закінчення турніру Юрій вирішив перебратися до Києва. За повідомленням його російських колег, коментатору запропонували оклад, який у кілька разів перевищує його московську платню.

На "Футболі" Розанов коментував матчі української та зарубіжних ліг, створив власний проект, а також був співведучим "Великого футболу". Окрім того, маститий коментатор проводив майстер-класи з українськими колегами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram