>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Таврія" гратиме з "Дніпром" лише у Сімферополі

Грати на нейтральному полі кримчани не збираються

"Таврія" гратиме з "Дніпром" лише у Сімферополі
Фото: EPA/UPG

Легіонерам "Дніпра" для поїздки до Криму на матч проти сімферопольської "Таврії" (гра відбудеться у ці вихідні) необхідно отримати російську візу. Йдеться про Яна Лаштувка, Ондржея Мазуха (обидва - Чехія), Івана Стрініча, Ніколу Калініча (обидва - Хорватія), Джабу Канкаву та Олександра Кобахідзе (обидва - Грузія), Олександра Влада (Румунія), Бруно Гамі (Португалія) і головного тренера команди Хуанде Рамоса (Іспанія). А ось трьом бразильським легіонерам дніпропетровської команди - Дугласу, Джуліано і Матеусу - за угодою між Росією та Бразилією можна обійтися без візи.

Заступник генерального директора "Дніпра" Дмитро Пелін заявив, що дніпропетровський клуб відправив "Таврії" список делегації для оформлення російських віз. У разі якщо буде відмова, "Дніпро" проситиме Прем'єр-лігу про перенесення матчу.

Гендиректор "Таврії" Олександр Бойцан у свою чергу зазначив, що грати на нейтральному полі кримчани не збираються:

"Дніпро" звернувся до нас з проханням допомогти у вирішенні візового питання. На даний момент ми робимо все необхідне, щоб у легіонерів з Дніпропетровська не виникло проблем з перетином кордону Росії. Ми повинні подати список іноземних футболістів до консульства, після чого легіонери отримають право на в'їзд. Розраховуємо, що все буде в порядку.

Ми будемо проводити домашні матчі лише в Криму. Ми хочемо, щоб у наших уболівальників нарешті почалася футбольна весна, інакше не зовсім зрозуміло, для кого ми граємо".

Нагадаємо, перший домашній матч (проти "Динамо") цього року "Таврія" провела в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram