>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На Кавказі нам заплатили по $7 тисяч за поразку, - екс-гравець "Рубіна"

Легіонери продовжують згадувати про звичаї, що панують в російському футболі

На Кавказі нам заплатили по $7 тисяч за поразку, - екс-гравець "Рубіна"
Фото: Макс Левин

Колишній футболіст казанського "Рубіна" Йорген Ялланн, який виступав в Росії в 2005-2006 роках, заявив, що знає щонайменше про два дивні матчі, які зіграла його команда.

"Насправді було багато матчів, коли ти виходив на поле і розумів, що все вирішено і не важливо, як ти будеш грати. Якщо говорити про окремі матчі, то перший з них - така гра. Противник був вище за нас у таблиці, ми грали в гостях, і матч повинен був бути дуже наполегливим. Замість цього ми надзвичайно легко забили перший гол на початку зустрічі, а потім отримали право на пенальті, і рахунок став 2:0. У підсумку ми перемогли 5:1. Атмосфера в роздягальні після матчу була, скажімо так, особливою. Як правило, після перемог всі натхнені, а тут все було тихо, всім було цікаво, що сталося.

Другий матч - гра на Кавказі. Ми відпочивали в готелі, раптом - стукають наш капітан і віце-капітан. У руках у них були пачки свіжих доларів. Гроші були від команди, яка дуже хотіла, щоб ми цей матч виграли. Ми зробили це, і всі, хто виходив з перших хвилин, отримали по $7 тис., запасні, серед яких був і я, - по $4 тис.

Легіонери, що прийшли в "Рубін" раніше за мене, розповідали, що перед грою комусь з гравців говорили, що було б непогано двічі впасти в чужий штрафний. Він двічі впав, і суддя дав два пенальті ", - розповів Ялланн.

Нагадаємо, сьогодні норвезький захисник Ерік Хаген, який грав за "Зеніт", заявив, що брав участь у "дивних" іграх в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram