>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Красніков: "Металіст" повинен жорстко відреагувати на звинувачення в "договірняку" з "Шахтарем"

Венглинському доведеться відповісти за свої слова?

Красніков: "Металіст" повинен жорстко відреагувати на звинувачення в "договірняку" з "Шахтарем"
Олег Венглинский
Фото: obozrevatel.ua

У неділю донецький "Шахтар", програючи у першому таймі "Металісту" 0:2, зумів вирвати перемогу (4:2). У вівторок колишній нападник "Динамо" та "Дніпра" Олег Венглинський заявив, що гравці "Металіста" у цій грі "займалися дурницями" і "грали в піддавки":

"Металіст" розчарував. Ніколи не повірю, що команда, яка боролася за чемпіонство і билася за результат в останньому кубковому матчі, за 15 хвилин програє перевагу в два м'ячі. Маркевич пішов, президента немає на місці, в клубі цілковитий бардак і хаос, деякі футболісти дозволяють собі займатися відвертою нісенітницею. Після того як рахунок матчу зрівнявся у "Металіста" навіть не було спроби змінити хід зустрічі. При всій повазі до Рахаєва, видно, що він не є авторитетом для гравців".

Один з творців нинішнього "Металіста" Євген Красніков (відсторонений від футболу рішенням CAS)поділився своєю думкою з приводу висловлювань екс-футболіста "Динамо" та "Дніпра".

"Я, зважаючи на всім вам відомі події, не можу впливати на ситуацію. Але на місці нинішнього керівництва "Металіста" максимально жорстко відреагував би на ці висловлювання. Саме через подібні голослівні висловлювання і виник судовий розгляд в Лозанні. Саме через такі безвідповідальні слова мені доводиться відстоювати своє ім'я і можливість працювати у футболі протягом довгого часу. Навряд чи Венглинський розуміє, наскільки серйозними є його звинувачення", - цитує Краснікова Matchday.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram