>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У нас найсильніший склад за останні роки, - тренер збірної України

Наша команда почала підготовку до ЧС в Південній Кореї

У нас найсильніший склад за останні роки, - тренер збірної України
Фото: obozrevatel.com

Тренер збірної України Костянтин Сімчук розповів про підготовку команди до чемпіонату світу у групі А першого дивізіону, який проходитиме в Південній Кореї.

«Зараз хлопці ще в Білорусі в плей-оф виступають, у нас з ними всіма є домовленість. Усі хочуть приїхати. Завдання стоять серйозні, і всі хлопці розуміють, що маємо шанс. Саша Побєдоносцев повинен ще приїхати, і Андрій Міхнов поїхав зараз до себе в команду розбиратися із ситуацією, і є така можливість, що він приїде. Матерухін і Тимченко повинні ще під'їхати.

Генеральні менеджери збірної також зідзвонювалися з Понікаровським і Касьянчуком. Але я не знаю результату переговорів.

Завдання на турнір? Склад набирається найсильніший за останні пару років. Плюс досвід тих хлопців, котрі набули його в КХЛ. Є і молоді хлопці, наприклад той самий Торяник. Сподіваємося, що будуть здорові наші зірки, які грають у Донецьку. Маємо шанс", - цитує Сімчука Xsport.

Нагадаємо, чемпіонат світу в групі А першого дивізіону пройде з 20-го по 26 квітня. Збірна України зіграє з командами Кореї, Японії, Угорщини, Австрії та Словенії. Збірні, які зайняли перші два місця, отримають право грати в ТОП-дивізіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram