>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лікар "Динамо": Гусєв у сорочці народився - первинний діагноз не підтвердився

У Дніпропетровську не вдалося зробити ретельне обстеження - обладнання не те

Лікар "Динамо": Гусєв у сорочці народився - первинний діагноз не підтвердився
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні вранці Олега Гусєва виписали з клініки "Борис" і доправили на клубну базу в Кончі-Заспі. Щонайменше до вівторка футболіст повинен залишатися під цілодобовим контролем медичної служби клубу. Про це повідомив лікар "Динамо" Леонід Мирнов:

"Стан Гусєва задовільний. Найстрашніше вже позаду. Якщо говорити коротко, Олег народився в сорочці. За першої нагоди йому слід поставити свічку в церкві. У понеділок вранці в "Борисі" відбувся консиліум, провели додаткові дослідження і зробили останню перед випискою крапельницю. Пройшла консультація з фахівцями: особисто я наполягав на огляді Гусєва в лор-лікаря. На жаль, там не було стоматолога, і Олегу доведеться приватно звернутися до особистого лікаря. Виявилося, до речі, що пошкоджені в нього не три, а чотири зуби.

Уночі ми провели тут ретельніше комплексне обстеження, оскільки перше, зроблене нашими шановними колегами в Дніпропетровську, вийшло, скажімо чесно, не дуже якісним. Мабуть, в обласній клініці виявилося недостатньо сучасне обладнання. Передані на диску результати обстеження були змазаними, і наші фахівці, не зумівши до пуття їх прочитати, були змушені зробити все заново.

Поставлені спочатку діагнози, пов'язані з внутрішньочерепними ушкодженнями, не підтвердилися. Все, що виявили спочатку, виявилося анатомічно-фізіологічними особливостями будови лицьового черепа Гусєва. Зрештою, не виявлено переломів і тріщин ні в черепі, ні в шийному і грудному відділах.

Спочатку в нас була підозра про важкий ступінь струсу мозку, але за клінічною симптоматикою і результатами інструментального дослідження цей діагноз знімається - в Олега струс середнього ступеня. Але підтвердилися сильні удари нижньощелепного суглоба праворуч, отримані внаслідок прямого удару коліном. Плюс - у нього залишаються хворобливі відчуття зі стоматологічної частини, розбиті губи, є синці, але все це вже дрібниці".

Нагадаємо, в середині першого тайму матчу "Дніпро" - "Динамо" голкіпер господарів Денис Бойко в'їхав коліном у голову Гусєву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram