>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

23-й тур УПЛ: "Волинь" перемогла у Донецьку, "Севастополь" здався у Львові

"Металург" на своєму полі не програвав 19 матчів поспіль

23-й тур УПЛ: "Волинь" перемогла у Донецьку, "Севастополь" здався у Львові
Фото: footballfan.net.ua

У суботу в українській Прем'єр-лізі відбулися три матчі. У Донецьку луцька «Волинь» несподівано переграла місцевий «Металург» - 3:1. Луцькі футболісти реалізували чи не всі свої гольові можливості, скориставшись грубими помилками донеччан в обороні. У першому таймі після невпевнених дій Зотова відзначився бразилець Селін. Після перерви голкіпер господарів Бандура невдало вибив м'яч і Ерік Бікфалві забив другий гол. Наприкінці гри Рамон реалізував досить спірний пенальті. «Металург» біля воріт суперника створив безліч гольових моментів, але на лінії феноменально діяв Кичак. Вихованець «Динамо» зробив із десяток відмінних сейвів.

«Металург» не програвав на своєму полі 19 матчів. Востаннє донеччани програли «Шахтарю» ще в листопаді 2012 року (0:4).

Зазнавши несподіваної поразки, «Металург» опустився на 8 місце, пропустивши вперед «Волинь» і «Ворсклу». Зараз в активі донеччан - 27 пунктів, стільки само - у «Волині». «Ворскла», впевнено перемігши в суботу «Говерлу», набрала 30 очок. Нагадаємо, що 6 місце дає право кваліфікуватися в Лігу Європи.

У матчі проти «Говерли» у складі полтавчан відмінний матч провів Міщенко. Нападник, який минулого сезону грав в Ужгороді, відзначився дублем. Ще один м'яч за полтавчан провів новачок Турсунов. У складі «Говерли» відзначився вихованець «Динамо» Буяльський.

У ще одному матчі дня «Карпати» вдома розібралися із «Севастополем» - 2:0.

Прем'єр-ліга, 23-й тур

«Металург» (Д) - «Волинь» - 1:3

(Чечер, 41 - Селін, 36, Ерік, 55, Рамон, 87)

«Ворскла» - «Говерла» - 3:1

(Турсунов, 34, Міщенко, 60, 74 - Буяльський, 48)

«Карпати» - «Севастополь» - 2:0

(Бохашвілі, 18, Гладкий, 85)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram