>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Знарок заради Росії кинув "Динамо"

Робота у збірній вимагає багато сил і часу

Знарок заради Росії кинув "Динамо"
Фото: "Спорт-Экспресс"

Олег Знарок покинув московське "Динамо". Кращий російський тренер останніх років покинув клуб заради збірної Росії.

Незважаючи на те, що Владислав Третьяк (президент Федерації хокею Росії) був не проти поєднання тренером роботи в клубі і збірній, Знарок вирішив покинути "Динамо":

"Я розумію, куди я прийшов. Я готовий до критики, вона була і раніше. Критика може бути корисною, якщо вона не голослівна. Допомагати в роботі зі збірною мені буде тренерський штаб із "Динамо". Розширений список збірної я вже маю. Ми збираємося в Новогорську 6 числа. Із "Динамо" у збірній буде не так багато гравців, сезон не вдався. У збірній будуть ті, хто показав гарну гру. Більшість гравців буде, напевно, із КХЛ.

Про сумісництво. Я розумію, що це важка робота. Будівництво команди вимагає часу і сил. Пішов із "Динамо" зі сльозами на очах.

Хочу подякувати ФХР за таку відповідальну посаду. Роботи буде багато, для мене це виклик. Буду працювати на російський хокей і думаю, що нам усе вдасться".

Нагадаємо, під керівництвом Знарока "Динамо" виграло Кубок Гагаріна у 2012 і 2013 роках. Цього сезону його підопічні виграли регулярну першість КХЛ, але в першому ж раунді Кубка Гагаріна програли ярославському "Локомотиву".

Попередній тренер збірної Росії Зінетулой Білялетдінов залишив посаду після провалу на домашній Олімпіаді - Росія, укомплектована зірками НХЛ, в ¼ фіналу поступилася Фінляндії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram