>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Севастополь" боїться їхати до Львова

Футболістів можуть не впустити до Криму

"Севастополь" боїться їхати до Львова
Фото: xsport.ua

"Севастополю" потрібні гарантії уряду України. Президент клубу Олександр Красильников непокоїться, як його команда добереться додому після виїзного матчу проти львівських "Карпат", який відбудеться 29-го березня.

"Ми будемо просити гарантії, що нас не тільки випустять, буде дотримана безпека клубу і обслуговуючого персоналу, але і що нас впустять назад. Ви знаєте, таке питання сьогодні стоїть.

Люди бояться не те, що їх у Львові хтось образить - вони розуміють, що там живуть такі самі люди, як і тут. Але ось ці політичні ігри... Випустять, але чи впустять назад? Ось чого бояться.

Думаю, тут ми вимагатимемо гарантій не тільки від керівництва львівського клубу, але і від уряду України", - розповів Красильников в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Зазначимо, що "Севастополь" планує автобусом дістатися до Запоріжжя, а звідти - літаком до Львова.

Нагадаємо, що кримський клуб наполягає, що всі домашні матчі, які залишилися, команда повинна проводити вдома, а не на нейтральних полях. Однак українські клуби через проблеми з безпекою не збираються приїжджати до Криму. Зокрема скасували матч "Севастополь" - "Металіст".

Також юнацька команда "Севастополя" не прибула до Луцька на матч юнацького чемпіонату України з міркувань безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram