>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Валя Семеренко спростувала інформацію про відмову від російських гонок

Українка до пуття і не вміє користуватися соцмережами

Валя Семеренко спростувала інформацію про відмову від російських гонок

Днями в ЗМІ, посилаючись на Валю Семеренко, з'явилася інформація про те, що українські біатлоністки проігнорують змагання в Росії.

Втім, все це виявилося фейком - українка нічого не писала.

"Хочу сказати, що останнім часом від мого імені в соціальних мережах публікують інформацію і заяви, до яких я не маю стосунку. Через велику зайнятість і брак часу соцмережами я користуюся вкрай рідко і ніколи не пишу ніякі статуси і коментарі, - пояснює Валя. - Погано, що від мого імені було розповсюджено заяву про те, що я не братиму участь у гонках, які плануються на території Російської Федерації. Інформацію підхопили ЗМІ".

"У зв'язку із тим, що в Україні практично немає снігу, то ще перед початком сезону було прийнято рішення "закочуватися" після закінчення всіх етапів в Тюмені. Не думаю, що взагалі потрібно змішувати поняття політики і спорту. Я чесно роблю своє і захищаю честь країни на чемпіонатах, змаганнях, олімпіадах. Усі заяви, інформацію про тренування, гонки, про свою сім'ю я завжди надаю представникам мас-медіа відкрито і хочу, щоб вона публікувалася на офіційних сайтах для уникнення перекручування фактів і спотворення дійсності", - зазначила Семеренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram