>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" і "Барса" влаштували гольову феєрію на "Бернабеу"

Мессі створив хет-трик в "Ель Класіко"

Каталонська "Барселона", присоромивши скептиків і букмекерів, вирвала перемогу в черговому "Ель Класіко".

Каталонці класно розпочали матч, створивши біля воріт Дієго Лопеса три небезпечні моменти. Один з них і реалізував Андрес Іньєста. Андрес, який грав на позиції крайнього нападника, отримав пас від Мессі, увірвався у штрафний і забив м'яч під поперечину. А от Мессі і Неймар своїми шансами не скористалися. Поступово господарі оговталися, намацавши слабку ланку в оборонних лаштунках Мартіно. Ним став Алвеш, який повністю програв свою дуель на фланзі Ді Марії.

Саме Анхель двічі підносив снаряди Бензема. Карім в обох випадках був точним, вигравши свої мікродуелі в Маскерано. Француз цілком міг оформити і хет-трик. Через кілька хвилин після другого взяття воріт Карім, якому знову асистував Ді Марія (!), зблизька пробив повз Вальдеса. "Барсу" від краху врятував Піке, який вибив м'яч із порожніх воріт. Можливо, це був ключовий момент гри.

Під завісу тайму нагадав про себе Мессі. Лео, підібравши м'яч після втрати Неймаром, філігранно поклав м'яч з середньої дистанції точно в кут - 2:2.

Фото: EPA/UPG

У другій половині на перший план вийшов арбітр зустрічі Ундіано Мальєнко. На 54-й хвилині рефері, підкуплений пірнанням Роналду, призначив пенальті у ворота "Барси". Все б нічого, але Кріштіану сам чіплявся за ногу Алвеша, та й "фол" був за штрафним! Роналду з "точки" був точним. Через десять хвилин Мальєнко повернув боржок гостям. Неймар, втікши на рандеву з Лопесом, вміло підставився під Рамоса. Фол сумнівів не викликав, але червона картка Серхіо виглядала зайвою. Умислу в діях захисника не було! Мессі з "точки" зрівняв рахунок.

Анчелотті, намагаючись зберегти нічию, замінив Бензема на захисника Варана. Мартіно, навпаки, освіжив атаку, випустивши Алексіса Санчеса і Педро. На 84-й хвилині каталонцям знову посміхнулася удача. Іньєста заробив ще один пенальті. У цьому епізоді питань до судді немає - Карвахал і Алонсо взяли малюка в "коробочку". Мессі з пенальті знову був точним.

Фото: EPA/UPG
Фото: EPA/UPG

Отже, після 29 ігор у Примері лідирують "Реал" і "Атлетіко". В активі мадридських команд - по 70 очок. На один пункт менше має "Барса".

"Реал" - "Барселона" - 3:4

Голи: Бензема, 20, 24, Роналду, 55 (з пенальті) - Іньєста, 7, Мессі, 42, 65, 84 (з пенальті).

Вилучення: Серхіо Рамос, 64.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram