>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ми не дозволимо кримським клубам грати в чемпіонаті Росії, - віце-президент ФФУ

А ось Анатолій Коньков в свою чергу зберігає "тишу"

Ми не дозволимо кримським клубам грати в чемпіонаті Росії, - віце-президент ФФУ
Анатолий Попов
Фото: http://sport.bigmir.net

ФФУ не дозволить "Таврії" і "Севастополю" брати участь в чемпіонаті Росії. Про це заявив перший віце-президент організації Анатолій Попов.

"Наразі жодних фіційних звернень немає - ані від клубів, ані від їхніх офіційних представників. Тому вся інформація, наявна в ФФУ на цей момент, так само доступна і вам, тому що вона - з Інтернету.

Як я прокоментую заяви Бойцана і Красильнікова, які вже просто рвуться в Росію? Це їхня справа, яку вони беруть на себе, на свою совість і власну відповідальність. Що стосується їхніх намірів: є юридичні моменти, тонкощі, норми статутів ФІФА та УЄФА, а також регламентів ФФУ і РФС. Є дуже багато чисто технічних аспектів, на вирішення яких піде багато часу.

Тим часом, я як віце-президент ФФУ заявляю: ми ніколи не дозволимо клубам Криму брати участь в першості РФ! Ми діємо в правовому полі міжнародних футбольних органів, а з тими, у кого інші орієнтири, справи не маємо", - цитує Попова "Український футбол".

Нагадаємо, в понеділок, після так званого "референдуму",  кримські клуби ("Таврія" і "Севастополь") заявили, що можуть вийти з української ліги і виступати в російському чемпіонаті. Зокрема, "Севастополь" збирається звернутися з цього питання в УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram