>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КХЛ заборонила "Донбасу" приймати "Лев" у Донецьку

Донеччани прийматимуть чеську команду на нейтральному льоду

КХЛ заборонила "Донбасу" приймати "Лев" у Донецьку

"Донбас" обіграв ризьке "Динамо" і вийшов у півфінал конференції, де зустрінеться з празьким "Левом". Чеська команда в попередньому раунді розгромила хорватський "Медвешчак" - 4:0.

Серія до чотирьох перемог стартує вже в четвер. "Лев", який завершив регулярний чемпіонат на 3-му місці (донеччани фінішували 4-ми), отримав невелику перевагу - 7-й матч серії (якщо буде така необхідність, відбудеться в Празі).

Перші два матчі (20-го і 21-го березня) пройдуть у Празі. Наступні два поєдинки пройдуть на майданчику "Донбасу" 23 і 24 березня. У разі необхідності наступні матчі заплановані на такі дні: 26 березня - Прага, 28 березня - господарем майданчика виступить "Донбас", 30 березня - Прага.

Зазначимо, що КХЛ ввела тимчасову заборону на проведення матчів у Донецьку, посилаючись на нестабільну ситуацію в регіоні. Так, віце-президент КХЛ Володимир Шалаєв повідомив, що "Донбас" не проводитиме матчі Кубка Гагаріна проти празького "Лева" в Донецьку:

"Сьогодні будемо вирішувати. Те, що "Донбас" не гратиме в Україні, це абсолютно точно. А ось де і як, будемо вирішувати. Що стосується варіантів, то їх багато. Насамперед, хочемо почути сам "Донбас", клуб сам має право обирати, де йому проводити домашні ігри. Вони тільки вночі закінчили грати, жодних побажань клуб наразі не висловлював".

Нагадаємо, вирішальний матч проти ризького "Динамо" "Донбас" провів у "нейтральній" Братиславі.

В іншому півфіналі конференції пітерський СКА битиметься з ярославським "Локомотивом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram