>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рибка - фанатам "Динамо": хлопці, почнімо з чистого аркуша

Олександр жалкує про свої нещодавні вчинки

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Рибка після матчу з "Таврією" звернувся до фанатів столичної команди і попросив розпочати все з чистого аркуша.

"Я думаю, кожна людина робить вчинки, про які потім шкодує. Я повністю усвідомлюю серйозність ситуації. Я шкодую, що так сталося. Прошу вас почати все з чистого аркуша. Думаю, я робитиму все можливе, щоб вас тішити, щоб отримати вашу підтримку. Ну, я не знаю... Сподіваюся, ви сприймете мої слова з розумінням і будете... не знаю... підтримувати.

Я розумію усю складність ситуації. Важко зараз щось говорити. Чесно, перед цим багато дуже всього хотілося сказати. Стою тут перед вами, вас дуже багато. Хочу сказати, що я розумію все, що я зробив, і прошу вас, щоб ви ставилися до цього з розумінням. І що ми всі почали з чистого аркуша, хлопці", - сказав Олександр Рибка.

Нагадаємо, влітку 2011 року Рибка, вихованець "Динамо", підписав контракт із "Шахтарем". Олександр одразу витіснив П'ятова зі стартового складу "гірників" і, на думку багатьох експертів, був кращим гравцем команди в другій половині 2011 року.

У виїзному матчі проти "Динамо" (у жовтні 2011 року) Рибка показав київський фанам непристойний жест.

У січні 2012 року УЄФА дискваліфікував воротаря Рибку на два роки у зв'язку з позитивним результатом допінг-проби. Влітку 2012 року голкіпер відмовився від пропозиції "Шахтаря" продовжити контракт. У січні 2014-го воротар став гравцем "Динамо".

Напередодні відновлення чемпіонату України Олександр побажав поспілкуватися з фанами "Динамо" і залагодити давній конфлікт. Але зустріч не відбулася - Рибка попався на вудку відомого пранкера Вована. У розмові з "жартівником" голкіпер украй негативно відгукнувся про фанатів "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram