>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України завоювала ще три медалі на Паралімпіаді в Сочі

Сьогодні скарбничка нашої команди поповнилася 6 нагородами

Збірна України завоювала ще три медалі на Паралімпіаді в Сочі
Виталий Лукьяненко
Фото: EPA/UPG

У п'ятницю українські біатлоністи на Паралімпіаді завоювали ще три медалі. У біатлонній гонці на 12,5 км у жінок з порушенням зору наша спортсменка Оксана Шишкова фінішувала третьою. Отже, Оксана завоювала вже чотири "бронзи" в Сочі.

Перемогла ж росіянка Юлія Будалєєва, показавши час 35 хвилин 25,9 секунди. Друге місце зайняла Михайлина Лисова (Росія), відставши від переможниці на 1 хвилину 55,1 секунди. Шишкова відстала від Будалєєвої на 2 хвилини 22,9 секунди. Зазначимо, що Будалєєва і Шишкова відстрілялися чисто, а Лисова допустила один промах.

Також пройшла біатлонна гонка на 15 км у чоловіків з порушенням зору, де відразу два представники України піднялися на п'єдестал.

Анатолій Ковалевський з одним промахом став срібним призером, програвши 1 хвилину 35,3 секунди влучному переможцеві з Росії Миколі Полухіну. "Бронзу" розділили українець Віталій Лук'яненко і росіянин Станіслав Чохлаєв (по +1.38,7).

Зазначимо, що сьогодні наші спортсмени загалом завоювали шість медалей: два "золота", одне "срібло" і три "бронзи".

У медальному заліку паралімпійська збірна України посідає третє місце, записавши у свій актив 20 медалей: 5 золотих, 5 срібних і 10 бронзових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram