>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бразилець втік з донецького "Металурга"

Селюк стверджує, що його клієнту в Донецьку не платили

Бразилець втік з донецького "Металурга"
Дмитрий Селюк проявил принципиальность?
Фото: fanat.ua

Бразильський атакувальний півзахисник Даніло Соуза в односторонньому порядку розірвав контракт з донецьким "Металургом" у зв'язку з невиплатою зарплати. Про це повідомив менеджер гравця Дмитро Селюк.

"З огляду на те, що "Металург" себе часто веде некрасиво, ми прийняли таке рішення. Клуб постійно, принципово хоче обдурити футболістів. Якби це сталося в "Металісті", ми б якось домовилися, але тут ми вирішили бути принциповими - оскільки вони продовжують вести себе всі неадекватно", - заявив Селюк.

Нагадаємо, раніше Дмитро Селюк активно співпрацював з донецьким клубом. Однак восени Селюк побив горщики з Олегом Мкртчаном (акціонером "Металурга") . Також футбольний менеджер перестав працювати з краснодарською "Кубанню", яку спонсорує Мкртчан. Селюк неодноразово звинувачував менеджерів обох клубів в некомпетентності і брудних трансферах.

Зазначимо, що Данило перебрався до Донецька минулого сезону. За Юрія Максимова, який вважається ставлеником Селюка, бразилець регулярно грав у стартовому складі. З приходом Ташуєва Данило втратив місце в стартовому складі. До того ж футболіст часто отримував травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram