>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА допоможе провести аудит в українському футболі

Питання про відставку Конькова на виконкомі не ставили

УЄФА допоможе провести аудит в українському футболі
Фото: galsports.com

Незалежні аудитори перевірять діяльність ФФУ та Прем'єр-ліги. Таке рішення ухвалили на засіданні виконкому організації.

"Ключовими стали рішення Виконкому про проведення аудиту Федерації футболу України та Прем'єр-ліги. Аудит ФФУ проводитиме компанія, яку визначив Конгрес, спільно з представниками УЄФА. Щодо Прем'єр-ліги - крім аудиторської компанії до перевірки приєднаються представники футбольних клубів, громадськості і також представники УЄФА. Також ми будемо ініціювати притягнення до проведення аудиту компетентних співробітників УЄФА.

"Карпати"? Прем'єр-ліга має керуватися своїми нормативними документами в цьому питанні. Ми задовольнили звернення львівських "Карпат" в частині, що стосується проведення аудиту», - заявив президент ФФУ Анатолій Коньков на брифінгу після завершення роботи виконкому.

Нагадаємо, раніше перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов звинуватив Конькова в корупції. Президент організації у відповідь ініціював проведення аудиту та в свою чергу звинуватив Попова і Данилова (віце-президента ФФУ і президента УПЛ) в крадіжці.

Прем'єр-ліга заборонила "Карпатам" реєструвати нових футболістів, оскільки львів'яни заборгували лізі понад півмільйона гривень. "Карпати" відмовилися погасити заборгованість до проведення аудиту. Також львівський клуб шантажує УПЛ можливим бойкотом матчів чемпіонату України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram