>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ето'О заплатить футболістам "Анжі" 200 тисяч євро, якщо ті "виживуть"

Олександру Алієву і Ко є за що "вмирати" на полі

Ето'О заплатить футболістам "Анжі" 200 тисяч євро, якщо ті "виживуть"
Фото: yuga.ru

Камерунський нападник Самюель Ето'О пообіцяв заплатити гравцям "Анжі" 200 тисяч євро, якщо махачкалинці залишаться в еліті.

Про своє бажання особисто простимулювати команду Ето'О заявив у роздягальні дагестанського клубу після матчу 20-го туру чемпіонату Росії між "Анжі" і "Рубіном". У тій зустрічі махачкалинці здобули перемогу з рахунком 1:0. Ця перемога стала для "Анжі" першою в сезоні. За грою зоряний камерунський нападник спостерігав разом із власником клубу Сулейманом Керімовим. Після гри Семмі спустився в роздягальню і привітав команду.

Нагадаємо, Ето'О виступав за "Анжі" в 2011-13 роках. За неофіційною інформацією, камерунець у той період був найбільш високооплачуваним футболістом світу. Керімов своєму улюбленцю платив 20 млн євро за сезон.

Однак влітку 2013 року всі зіркові гравці (Вілліан, Діарра, Карлос, Буссуфа, Траоре, Денисов, Кокорін, Габулов, Жирков) покинули "Анжі". Як підсумок, після 20 турів команда посідає останнє місце в турнірній таблиці, відстаючи від зони перехідних матчів на чотири очки.

Взимку "Анжі" провів масштабну трансферну кампанію. Зокрема контракти з клубом підписали Алієв, Білялетдінов, Іонов, Бухаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram